Για όσους η έξοδος δεν είναι μόνο ένα ποτό στο χέρι…το  Bowling - Billiards Café Juris διαθέτει 1000τμ  για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με αληθινή διασκέδαση!

Το ποτό σας θα το πιείτε , την μουσική που σας αρέσει θα την ακούσετε, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και την επιλογή να ψυχαγωγηθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, που ισοδυναμούν με ατελείωτο fun!

«Ρίξε» την Κορίνα… φλερτάροντας μόνο με την τεχνική του bowling σε έξι διαδρόμους που ανυπομονούν για ρεκόρ από μικρούς και μεγάλους, έμπειρους και αρχάριους παίκτες, από ομάδες , παρέες ή μοναχικούς παίκτες σε μία καθημερινή σου έξοδο ή σε ένα σπέσιαλ bowling party που σίγουρα θα έχει επιτυχία!

«Θαύμασε τη στέκα!» …σε εφτά αμερικάνικα brunswick και πέντε θερμαινόμενα γαλλικά chevellotte μπιλιάρδα!

«Κάνε παιχνίδι» με ping pong, wi-fi internet, photo play, τάβλι, αλλά και  επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, από τα πιο κλασικά μέχρι και τα πιο σύγχρονα, απολαμβάνοντας δυνατό καφέ, ροφήματα ή το αγαπημένο σου ποτό ή ένα τραγανό σνακ, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 

«Φτιάξε κερκίδα», με live αναμεταδόσεις αγώνων, στην καυτή ατμόσφαιρα που απαιτεί η στιγμή ή απλώς άραξε με την παρέα σου και μία εφημερίδα!

Το Bowling - Billiards Café Juris, εδώ και χρόνια… κάνει την έξοδο… παιχνίδι!